A motorkerekparkolcsonzes.hu oldalunk megújult, mostantól DreamRide néven vagyunk elérhetőek.

Rólunk

A DreamRide Motorkölcsönzőt azzal a céllal hoztuk létre, hogy elérhető áron biztosítsunk számotokra olyan motorokat, amelyek garantáltan remek társak lesznek a következő motorostúrátokhoz.

A DreamRide-Motorkölcsönzőt azzal a céllal hoztuk létre, hogy elérhető áron biztosítsunk számotokra olyan motorokat, amelyek garantáltan remek társak lesznek a következő motorostúrátokhoz.

Mivel magunk is motorosok vagyunk, kínálatunkban olyan gépeket találsz, amelyek közel állnak a szívünkhöz és amikkel mi is bármikor szívesen útra kelnénk. Mi a száguldásnál sokkal többre értékeljük a szerpentineket, gyönyörű tájakat. Kínálatunkra ezért is inkább a túrás vonal jellemző. Túráink során bejártunk számos nevezetes alpesi élményutat, amelyeket meleg szívvel ajánlunk minden kedves motorostársunknak. Tapasztald meg Te is a felejthetetlen élményt!

Szeretnénk szolgáltatásunkat folyamatosan tökéletesíteni, ezért kérlek írd meg nekünk a véleményedet, észrevételedet, kritikádat!  Hiányolsz a kínálatunkból valamit? – Írd meg nekünk mi az!

Visszajelzésedet előre megköszönve, széles utat kívánunk!

Üdvözlettel:
a DreamRide-Motorkölcsönző csapata

Dreamride motorbérlés és motorkölcsönző
Alapítók

Andika

A kétkerekűek szerelmeseként saját motorral koptatom az aszfaltot. Pontosabban koptattam, mert nemrég megszületett a kislányunk.
Így most egy kis szünetet kell tartanom a motorozásban, de abban biztos vagyok, hogy amint lehetőségem engedi, újra motorra ülök. Ha elgurul mellettem egy jó hangú kétkerekű most is megdobban a szívem,vagy ha megérzem a benzingőz illatát beindul az a bizonyos adrenalin.

Gábor

Az egész sztori nálam valahol a gyerekkori cimborákkal Simsonon, Mz-en megtett kilométerekkel kezdődött. Ott és akkor azok a csapatások számomra olyan meghatározó élményt nyújtottak, hogy a mai napig a motorozás megszállottja vagyok.